Vårens hetaste läppstift och smink!

Nu när våren börjar närma sig är det dags att se över sminkväskan och inskaffa lite nytt smink i härliga, glada färger! Om du har LipSense i höstiga nyanser kan du även blanda ut dessa med en härlig, poppig vårfärg och skapa en egen, unik nyans. Smart va?

Något vi märker av här på GlamSense är att nyanser som rosa, persika och korall blir allt mer populärt. Även våra färgade läppglans som orchid gloss och bougainvillea.
Självklart vill man matcha sina nya vårskor och solglasögon med härliga läppar! Det bästa med LipSense läppstift är att man kan lita på att det håller för dagens aktiviteter.

Här kommer våra favoriter inför våren:

 

Goddess är faktiskt en av våra bästsäljande rosa nyanser! En riktig härlig ljusrosa färg med kalla nyanser. Passar lika bra till vardags som till fest. Toppa med Orchid Gloss om du vill ha mer rosa ton eller Sand Gloss om du vill tona ner det rosa lite.

Strawberry Shortcake blir vårt andra val. En sån där perfekt rödrosa nyans som man bara måste ha på ett läppstift. Här på bilden ser du det med Glossy Gloss, men vårt tips blir att toppa med ’Matte Gloss för den där lite mer ”edgy” känslan. Undertonen på detta läppstift är kall.

Ljusrosa läppstift från LipSense

Våra andra två tips inför våren blir dessa två godingar.

Heartbreaker är ett läppstift i ljus korall. Undertonerna på denna färg är varma. Riktigt härlig även i sommar när ansiktet fått lite färg av solen.

Sist men inte minst (detta är verkligen en favorit bland förstagångsköpare av LipSense) – Aussie Rose!   En underbar rosa nyans som är alldeles lagom. Passar de allra flesta. Undertonen på Aussie Rose är kall.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *