Torr, glåmig hy? Testa ansiktsoljan Nangai Oil!

Ansiktoslja nangai oil från SeneGence

Återfuktande ansiktsolja nangai oil från SeneGence

Nu när luften blir torrare och kallare så är det många som upplever att huden snabbt reagerar. Huden i ansiktet kan bli torr och fnasig. Kanske får du också finnar och ser glåmig ut. Huden behöver extra mycket fukt för att återhämta sig och behålla sin lyster. Hösten är därför den perfekta tiden att addera en ansiktsolja till sin dagliga rutin.

Nangai oljan är den MEST återfuktande oljan som finns – 100 gånger mer återfuktande än kokosolja. Förutom att ge optimal återfuktning är den också antibaktriell, anti-inflammatorisk och anti-ageing. Nangai-oljan består av 94-97% triglycerider, även kallade fettsyror. En återfuktad ny är A och O när det kommer till glow och att motverka åldrande.

Två droppar morgon och kväll kommer göra underverk för din hud. Passa på att smörja in läpparna med det som blir kvar i handen efter att du masserat in ditt ansikte. Oljan kan dessutom användas på torra naglar, hår och eksem.

Tips: värm upp oljan innan applicering genom att lägga den i ett varmt vattenbad i 60 sekunder.  Behöver vi förklara hur lyxigt det känns att få smörja in ansiktet i VARM ansiktsolja?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *