Så väljer du bröllopssminkning till den stora dagen

Bröllopssäsongen närmar sig med stormsteg! Sommaren är högsäsong för bröllop här i Sverige. Ungefär hälften av alla som gifter sig gör det under sommarmånaderna. Vi tycker att du ska fokusera på annat under den stora dagen än hur läppstiftet ser ut. Om du väljer LipSense till den stora dagen kan du äta, dricka och kanske viktigast av alls pussas utan att läppstiftet kladdar.

Vilken slags brud är du? Den diskreta med ljust, naturligt läppstift? Eller kanske den vågade bruden med klassiska, röda läppar? Oavsett vilket läppstift eller läppglans du vill ha på ditt bröllop så har vi något för dig. Hos GlamSense kan du nämligen välja mellan över 61 olika läppstift och 13 läppglans.

LipSense blir också en fin present till dina tärnor. Vi hjälper dig gärna att välja en färg som passar tärnans personlighet.

 

 

Vilket tema har ni valt på ert bröllop? Kanske har ni valt att ha ett lantligt eller rustikt bröllop. Då passar en neutral sminkning med ett läpptift som går i ljusa toner perfekt. Låt buketten gå i vitt, ljusrosa och beige med många gröna blad. LipSense Bombshell kommer att göra sig utmärkt. Välj att toppa med Diamond Kiss läppglans för extra skimmer – läppglanset innehåller diamanter. Kombinera Bombshell med en mer dramatisk ögonsminkning.

Kanske har ni valt att ha ett elegant bröllop på en stor herrgård? Eller någon annan pampig lokal. Låt läppstiftet ta plats genom att välja ett rött läppstift med varma toner. Då upplevs läppstiftet som lite mer elegant och klassiskt. Eftersom läpparna tar stor plats kan du välja en mer diskret ögonsminkning. Fly Girl är ett av våra röda läppstift.

Pink Champagne – finns det något mer passande för ett romantiskt, lantligt bröllop? Pink Champagne är en av våra mest populära läppstift. Ett naturligt, ljusrosa läppstift som inte tar för stor plats. Genom att välja ett mer diskret läppstift kan du lägga mer fokus vid ögonen. Om du tycker Pink Champagne är snäppet för rosa kan du kolla in Praline Rose – det läppstiftet har lite mer beigea toner.

Napa, napa, napa. Bilden säger mer än tusen ord. En underbar lila nyans med rosa toner. Kanske vill du ta ut svängarna lite på ditt bröllop? Lekfulla nyanser på blommor och läppstift är så rätt 2018. Napa är också ett bra val till tärnorna på bröllopet. En färg som tar ut svängarna lite men inte tar för stor plats.

Låt läpparna synas. Kiss for a Cause är en underbar stark rosa färg som vågar ta plats. Passar till alla och till alla festliga tillfällen! Kanske vill du ha en mer diskret färg under bröllopsceremonin, men vill släppa loss på festen. Slå klackarna i taket på bröllopet med ett rosa läppstift! Blir garanterat en hit.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *