Så väljer du rätt läppglans för dig

LipSense erbjuder 12 olika läppglans att välja mellan.

Läppglans, hur väljer man egentligen rätt när det finns 12 olika att välja mellan?
Här kommer vår lilla mini-guide in i LipSense läppglansdjungel.

Oavsett vilket av våra läppglans du väljer så kommer dina läppar att tacka dig. Våra läppglans innehåller nämligen återfuktande sheasmör och E-vitamin som ger dig mjuka, fylliga läppar. Dessutom kommer läppglanset att försegla ditt LipSense och även penetrera genom färgen för att ge dina läppar näring under dagen.

När det kommer till att välja ett av alla läppglans är det första du ska fråga dig själv – glansig look eller helt matt. Om svaret är att du vill ha ett läppstift helt utan glans kommenderar vi att du väljer matte gloss.

Matte Gloss från LipSense är ett läppglans som ger ditt LipSense ett helt matt utseende. Dina läppar får en silkeslen känsla utan glans. För att få bästa hållbarhet under dagen rekommenderar vi att du börjar med att ge dina läppar ett lager av Glossy Gloss först.

Om du istället är en Gloss Boss som vill ha glans – då har du en hel värld av läppglans! Vi har nämligen 11 olika läppglans med en glossy finish att erbjuda. Allt ifrån rosa och beige till glittriga – eller vårt exklusiva Diamond Kiss som innehåller äkta, krossade diamanter.

En riktig favorit är Bougainvillea Gloss. Ett underbart, återfuktande läppglans med en lätt rödrosa ton. Det betyder att du kan ha läppar med lite färg även dom dagarna du väljer att inte bära LipSense.

Oavsett vilket av våra läppglans du väljer så kommer du att få mjuka, återfuktade läppar och ett läppstift som håller! Faktiskt upp till 18 timmar – hur bra är inte det? Och glöm inte att du dessutom kan använda ditt Glossy Gloss som ett återfuktande läppglans under natten.

LipSense erbjuder 12 olika läppglans att välja mellan.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *