Så hittar du rätt i foundation-djungeln

Hur många gånger har du fått hjälp av en expedit i butiken, för att sedan ändå komma hem med en foundation som ger dig en solariebränna som tar dig tillbaka till 80-talet? Jag vet hur det känns. Jag har varit där, och inte bara en gång. Jag har också varit med om fenomenet att hitta en foundation som verkar perfekt, för att sedan orsaka diverse utslag och plitor.

Jag var så glad när jag testade SeneGence foundations första gången. När man arbetar framför en dator hela dagarna så vet man, vid lunch ser sminket inte bra ut längre. T-zonen har varit mitt problem. För mig har dessa foundations varit räddningen. Alla våra produkter innehåller noggrant utvalda och vårdande ingredienser.

Det du behöver göra för att hitta rätt nyans för dig, är att först fastställa om din hudton är kall, varm eller neutral. Det kan man göra genom att kolla på venerna på handlederna. Efter det skickar vi gärna ett prov till dig, så att du är säker på att du får rätt nyans. SeneGence foundation anpassar sig efter hudtoner som är tre nyanser ljusare och tre nyanser mörkare, vilket gör det hela lite enklare. Missa inte heller vår foundation i nyansen ”pearlizer”. Används som highlighter, antingen för sig eller utblandad i din foundation.

Kolla på venerna på din handleder:
Blå eller lila – kalla undertoner
Blågröna – neutrala undertoner
Gröna eller olive – varma undertoner

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *