... ...

GlamSense

Välkommen till oss på GlamSense. Vi erbjuder ett exklusivt sortiment från SeneGence®. Produkter för dina läppar, ansikte och kropp. Testa vår storsäljare LipSense, ett kladdfritt läppstift som ger dig återfuktande, färgglada läppar som inte kladdar.

Alla produkter från SeneGene håller hög kvalitet. Produkterna tillverkas i USA, är veganska och inte testade på djur. 

FRÅGOR OCH SVAR

LipSense är ett unikt läppstift som appliceras i 2 steg. Läppstiftet består av små molekyler av färg som binder på läpparna.

Börja med rena och torra läppar. Applicera läppstiftet i tre tunna lager, gå från ena sidan av läppen till den andra utan att dra penseln fram och tillbaka. Låt torka några sekunder innan du avslutar med valfritt LipSense läppglans.

Börja med att fungera om du tycker att du passar bäst i varma eller kalla färger. Många använder både och. Fundera också om du vill ha mer färg eller ett neutralt läppstift.  Om du vill ha hjälp av oss får du gärna maila en bild till info@glamsense.se

Vi rekommenderar alltid startkit till nya kunder då du får med alla tre produkter som gör att du får ut mest av ditt LipSense till ett förmånligt pris. Du väljer själv färg på läppstift och läppglans och får dessutom med en borttagning.

Allt mellan 4-18 timmar beroende på hur dina läppar mår. Om du följer instruktionerna vi skickar med kommer det hålla allra bäst. Jo oftare du använder LipSense läppstift, ju mjukare läppar får du. 

Absolut! Efter några veckor med LipSense kommer du märka att dina läppar är mindre torra. LipSense innehåller inget vax, så läpparna lär sig tillslut att återfukta sig själva. Om du vill snabba på processen till mjuka läppar kan du använda LipSense Lip Balm eller Glossy gloss på natten.

Scroll to Top