LipSense – det kladdfria läppstiftet

Är du trött på läppstift som inte håller? Som kladdar av sig på kaffekoppen och som lämnar märken på din käresta? Det som fick mig att falla för LipSense är det faktum att jag har två småbarn. Små barn betyder lite tid att göra sig klar på morgonen. Nu lägger jag två minuter på att applicera mitt läppstift som sedan håller hela dagen. Om du också vill göra annat än att oroa dig för hur ditt läppstift ser ut – då borde du prova LipSense, vår bäst säljande produkt!

Vad är då LipSense?
Jo, LipSense är ett patenterat läppstift i flytande form. Det är inte som något annat läppstift på marknaden, det är kladdfritt, pussvänligt och vattenfast. Du kan dessutom skapa din egen LipSense-palett genom att blanda och mixa olika färger. Vi har dessutom 12 olika läppglans att välja mellan, alla ger läppstiftet ett unikt utseende. Våra läppstift kommer i tre olika finishes. Matte, shimmer och frost. Dessutom kan du enkelt se vilja bland läppstift som har kall, varm eller neutral underton.

En tub LipSense läppstift räcker ca fyra gånger så länge som ett vanligt läppstift vid dagligt användande. Läppstiftet har en hållbarhet på två år när det öppnats, och sju år när det är oöppnat. För förstagångsköpare rekommenderas ett startkit. Då får du med en valfri färg, ett valfritt återfuktande läppglans och en remover som tar bort ditt LipSense läppstift.

Om du behöver hjälp att välja färg, eller har andra frågor – tveka inte att kontakta oss!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *